Suosittelijat

Haluatko liittyä suosittelijakseni?

Lähetä minulle nimelläsi, asuinpaikkakunnallasi ja mahdollisella tittelilläsi varustettu lyhyehkö omin sanoin kirjoitettu suosittelu, missä kerrot minusta omia mielipiteitäsi. Halutessasi voit liittää mielipiteeseesi myös kuvasi, minkä julkaisen tälle sivulle suosittelusi yhteyteen.

Julkaistu suosittelu ei velvoita sinua mihinkään nyt tai tulevaisuudessa. Kiitos.


Suosittelu lisätty: 24.08.2016

Antti Mikkonen, Vantaa
siivooja

Menestystä! Sinulla on valtava voima rehellisyydessäsi ja uskottavuudessasi jonka me muut vaistoamme osaamatta ihan sitä lauseen tasolla selittää. Tuo karisma nimittäin ei tule tekemällä temppuja, se ansaitaan työstämällä arvopohjaa itsensä kanssa kaikessa hiljaisuudessa.


Suosittelu lisätty: 12.08.2014

Harri Jonkka, Ylöjärvi
ammattiosaston puheenjohtaja

Jupe on mielenkiintoinen persoona. Vahvoilla mielipiteillä varustettuna hän ei jää altavastaajaksi. Luonto ja heikoimpien puolustaminen ovat suuria asioita. Näissä Jupe on antanut suuren vaikutuksen minulle. Olen jopa testaillut Jupen kannan pitävyyttä, mutta huomannut, ettei hän ole mikään tuuliviiri. Jupe jaksaa kuunnella myös muiden mielipiteitä ja keskustella eri näkemyksistä. Yksi tärkeimmistä asioista Jupessa on suuri halu korjata huomaamiaan vääryyksiä.


Suosittelu lisätty: 30.06.2014

Ari Wigelius, Tampere

Minulle Juhapekka on edustanut aina moraalin kovaa linjaa, hän ajaa köyhien asiaa, mistään tinkimättä. Olen aina pitänyt keskusteluista Jupen kanssa, koska hän puhuu suoraan ja rehellisesti, eikä mieti sitä pitääkö toinen hänen mielipiteistään. Mikäli politiikassa olisi hänen kaltaisia ihmisiä enemmän, olisi meillä kaikilla asiat paremmin. Tulen tekemään hänen kanssaan aina yhteistyötä, koska häneen voi luottaa 100 prosenttisesti.