Juhapekka Lindfors
Sano suoraan, niin minäkin sanon
Solidaarisuus ja tasa-arvo
Eettisyys ja luonto
Tänään on torstai 04. kesäkuuta 2020

Julkinen kiitos kolmannelle sektorille ja vapaaehtoisille

24.4.2020, klo 16:59 | | 0 kommenttia

Näin korona-aikana tulee taas huomattua selvästi, kuinka kolmannen sektorin toimijoiden ja vapaaehtoisten tarjoama pyyteetön apu on yhteiskunnallisesti kyllä kultaakin kalliimpaa.

Eivät edes meidän julkisen sektorin asumisyksiköissä työskentelevien sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten resurssit aina ihan kaikkeen riitä. Eivät varsinkaan näiden kaikkien sosiaalisten rajoitteiden keskellä toimiessa.

Turvataksemme riskiryhmiin kuuluvien asukkaidemme tarpeet parhaan kykymme mukaan, joudumme päivittäin tarkastelemaan toimintaamme yhä uudelleen ja luovimaan sekä priorisoimaan tehtäviämme monesta eri näkökulmasta.

Tästä syystä haluan esittää julkisen kiitokseni erityisesti Tampereen Hervannassa toimivan Yhdessä Selviytymisen Tuki YSTI ry:n henkilöstölle ja kaikille teille vapaaehtoisille, jotka toiminnallanne olette auttaneet meidän riskiryhmään kuuluvia asukkaitamme esimerkiksi kauppa-avun merkeissä.

Se voi arkipäiväisenä suorituksena tuntua monesta ehkä pieneltä tekijältä, mutta meidän asukkaidemme psyykkiselle hyvinvoinnille sillä on erittäin suuri merkitys ja se helpottaa suunnattomasti myös meidän henkilökunnan työskentelyä.

Kiitos vielä kerran, teette hienoa työtä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Roskapostisuodatus *

Juhapekka Lindfors

Facebook: juhapekkalindfors
Sähköpostiosoite:
Ota yhteyttä

Olipa asiasi iso tai pieni, ota rohkeasti yhteyttä. Viestiisi pyrin vastaamaan mahdollisimman pian.